Over ons

EN Vastgoed advies & EN Vastgoed vision zijn handelsnamen van EN Vastgoed BV. Het bedrijf is eigendom van Didier Nieland en Patrick van Esseveld en bestaat al sinds 2009. Momenteel zijn er 40 mensen in loondienst van EN Vastgoed BV.  Daarnaast werken we met een aantal freelancers om de dekking binnen heel Nederland te kunnen waarborgen. Met alle freelancers hebben we een persoonlijke band en wij weten dat zij kwaliteit leveren.

Ontwikkeling

EN Vastgoed vision startte met het uittekenen van plattegronden. Toen wij merkten dat de vastgoedmarkt beter gepresenteerd diende te worden in beeld, hebben we ervoor gekozen om alle facetten binnen de vastgoed markt te leveren. Voor EN Vastgoed vision betekende dit dat we onze diensten hebben gespitst op het presenteren van vastgoed in beeld en geluid. Van artist impressions en videografie tot plattegronden en energielabels.

EN Vastgoed advies

Het moederbedrijf EN Vastgoed advies richt zich op de bouwkundige kant van woningen en andere objecten. Onder meer op omgevingsvergunningen, projectbegeleiding en projectontwikkeling. De diensten die we binnen dit bedrijf uitvoeren zijn:  bouwvergunningen, monumentenvergunningen, sloopvergunningenbouwbegeleidingprojectbegeleidingvastgoed beheer en projectontwikkelingen.

We zijn een bouwkundig / grafisch tekenbureau met zowel bouwtechnische kennis als vastgoedkundige kennis.

Waarom Wij:

Professionele aanpak

Scherpe tarieven

Heldere en duidelijke communicatie

Hoge kwaliteit dankzij meerdere controles

Onze klanten